empresa de fusta a Terrassa

Vernissat a Terrassa

A Hermanos Sánchez oferim un servei professional de vernissat de fusta a Terrassa

Vernissat a TerrassaUna de les especialitats que tenim aHermanos Sánchez és el vernissat professional de tot tipus de superfícies de fusta. En aquest sentit, podem dir que vernissem tot tipus de mobles, portes, llibreries, finestres, taules i elements de fusteria exterior, entre altres elements. Tot el que vostè necessiti o vulgui, ho podem desenvolupar a Hermanos Sánchez.

En què consisteix el vernissat?

El vernissat és una tècnica que permet protegir la fusta creant una capa impermeable de gran adherència. Gràcies al vernissat la fusta pot ressaltar la seva vinça natural i tindrà una lluentor que farà que guanyi bellesa i vistositat. Com en totes les tècniques, en el vernissat també existeixen diferents nivells de superfície tractada, que faran que la fusta tingui des d'un acabat natural fins a un aspecte amb color o tintat. Els nivells que realitzem a Hermanos Sánchez són els següents:

  • Brillant
  • Semibrillant
  • Setinat
  • Mat

ESPECIALISTES EN EL VERNISSAT DE SUPERFÍCIES DE FUSTA

A Hermanos Sánchez som especialistes en la realització de tot tipus de vernissats a Terrassa. Per a això, utilitzem tot tipus de vernissos: incolors, pigmentats, amb acabat mat, setinat i brillant. A més a més, no deixem de costat les últimes innovacions al sector i combinem les tècniques més artesanals amb els sistemes i productes més capdavanters del moment.

Un dels productes que més èxit té entre els nostres clients és el vernís ecològic, que ens permet actuar a tot tipus de superfícies i realitzar tot tipus de treballs, des de grans superfícies o en sèrie fins a peces més petites i complicades. A tots els casos obtenim acabats completament avantguardistes i complim estrictament amb els desitjos i necessitats dels nostres clients.

 

HERMANOS SÁNCHEZ

  Pare Font, 212,
Terrassa, 08223, (Barcelona)

  93 784 05 59

  610 272 603

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.