empresa de fusta a Terrassa

Tractament de fusta per exterior

tractament de fusta per exteriors

A Hermanos Sánchez oferim un servei professional de tractament de fusta per exteriors

A Hermanos Sánchez ens dediquem, des de fa molts anys, al tractament de tot tipus de superfícies de fusta d'exterior. Es tracta d'un tipus de fusta que ha de ser molt resistent, ja que està exposada al fred, al sol, a la calor i a temperatures molt diverses. Moltes vegades, el pas dels anys i les inclemències meteorològiques fan que la fusta es deteriori i perdi la seva bellesa natural. Al nostre taller intentem retornar a la fusta la lluentor i color que tenia en el seu primer dia.

Materials i tècniques de tractament de fusta que utilitzem

Vernissos de base aquosa

Aquest tipus de vernís ha anat substituint als de base dissolvent, ja que ofereixen màxims avantatges pel revestiment de la fusta en exteriors.

Vernissos a l'aigua

Aquest tipus de vernissos contenen unes propietats químiques que ofereixen una resistència tres vegades més que les resines del dissolvent.

Les aplicacions que desenvolupem a la nostra empresa especialitzada en el tractament de fusta per exteriors no formen una pel·lícula, per la qual cosa permeten, en tot moment, la transpiració de la fusta. D'aquesta forma s'impedeix també l'entrada d'aigua a l'interior de la fusta.

 

HERMANOS SÁNCHEZ

  Pare Font, 212,
Terrassa, 08223, (Barcelona)

  93 784 05 59

  610 272 603

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.