empresa de fusta a Terrassa

Restauració a Terrassa

A Hermanos Sánchez oferim un servei professional de restauració de fusta a Terrassa

restauració a TerrassaA Hermanos Sánchez tenim una experiència de més de 25 anys en restauració i sanejament de la fusta a escala professional. Mobles deteriorats, taules velles, cadires que ja no s'utilitzen… a Hermanos Sánchez executem tot tipus de treballs.

Passos de la restauració de la fusta

A la nostra empresa especialitzada en restauració a Terrassa l´oferim qualitat, professionalitat i eficàcia. Tot això amb l'aval i la garantia de professionals amb més de 25 anys de trajectòria al sector de la fusta.

El primer pas que duem a terme a les nostres tasques de restauració és eliminar el vell vernís mitjançant tècniques de neteja amb dissolvent o gratant-ho, fins que arribem a la fusta i eliminem tot rastre de vernís, silicones o greixos.

Posteriorment, realitzem el vernissat complet del moble, fins a aconseguir l'acabat esperat. Aquest pas ho podem fer tant a mà o amb pistola, depenent de les necessitats del producte.

El seu moble lluirà com si fos nou

Si vol que el seu moble llueixi lluent, com a nou, posi's en contacte amb nosaltres i farem això possible. Si desitja demanar informació sobre aquest servei, pot escriure'ns a la següent adreça d'email: infohnos-sanchez.net

 

HERMANOS SÁNCHEZ

  Pare Font, 212,
Terrassa, 08223, (Barcelona)

  93 784 05 59

  610 272 603

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.