empresa de fusta a Terrassa

Lacat a Terrassa

A Hermanos Sánchez oferim un servei professional de lacat de fusta a Terrassa

Lacat a TerrassaEl lacat és una de les tècniques de tractament de la fusta que millors resultats obté i es tracta d'una de les més valorades i acceptades per part dels nostres clients. Es pot dir que a Hermanos Sánchez som autèntics experts del  lacat a Terrassa, ja que treballem amb diferents tipus de superfícies i acabats.

Què és el lacat?

El lacat de mobles és una solució pràctica i econòmica que permet donar un nou aire a la decoració del mobiliari de la seva llar o local comercial. Gràcies a les tècniques de lacat aconseguirà crear un ambient acollidor, senzill i lluminós amb mobles que pensava que havia de llençar (també fem restauracions).

A la nostra empresa de lacat a Terrassa treballem amb tot tipus de superfícies, com a portes, cadires, marcs, taules i qualsevol altre element de fusta. Com no podia ser d'una altra manera, treballem amb una àmplia varietat d'acabats rústics i moderns, així com colors molt variats (treballem amb cartes RAl, NCS i NOVA). A més a més, a Hermanos Sánchez tenim unes àmplies instal·lacions, la qual cosa ens permet treballar amb grans volums de producció.

Com són els nostres lacats?

Els acabats lacats que realitzem a la nostra nau són de gran qualitat i durabilitat, per la qual cosa s'adapten per complet als gustos i necessitats de tots els nostres clients. Al nostre magatzem disposem de tots els colors i tècniques, com el lacat amb pàtines o els lacats especials. Truqui'ns al 93 784 05 59 i li donarem tota la informació que ens sol·liciti sense cap tipus de compromís.

 

HERMANOS SÁNCHEZ

  Pare Font, 212,
Terrassa, 08223, (Barcelona)

  93 784 05 59

  610 272 603

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.