empresa de fusta a Terrassa

Empresa de lacat a Terrassa

empresa de lacat a Terrassa

La nostra empresa està especialitzada en lacat i vernissat de tot tipus de fustes

Li donem la benvinguda a la pàgina web de Hermanos Sánchez i li convidem a conèixer la nostra àmplia cartera de serveis. Som una empresa especialitzada en la realització de treballs relacionats amb el lacat, tintat i restauració de tot tipus de fustes. Tot el que la seva fusta necessiti per estar en perfectes condicions, ho fem a Hermanos Sánchez.

L´oferim qualitat i professionalitat a cadascun dels treballs

Tenim una dilatada trajectòria al sector, avalada pels més de 25 anys de dedicació per part del nostre personal. Aquesta experiència és la que ha permès a la nostra empresa de lacat a Terrassa convertir-se en un veritable referent de qualitat i professionalitat al sector. Tenim la solució perfecta al seu problema i la proporcionarem de forma clara, senzilla i eficient. Treballem per a tot tipus de clients, procedents de l'àrea del Vallès occidental. Si desitja contractar els nostres serveis o rebre assessorament professional per part dels nostres tècnics, no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres mitjançant qualsevol dels mitjans publicats en aquesta pàgina web.

Des que iniciem la nostra activitat fa dues dècades ens hem imposat l'objectiu principal d'aconseguir la plena satisfacció dels nostres clients. Per aquesta raó ens impliquem al màxim a cada treball i no cessem en la nostra obstinació fins a obtenir els resultats esperats. A més a més, l´oferim un assessorament i pressupost completament gratuït, sense cap tipus de compromís per la seva part.

D'altra banda, la nostra empresa de lacat a Terrassa compleix amb les exigències mediambientals, per la qual cosa cuidem molt la qualitat i composició dels productes que utilitzem. A més a més, reciclem tots els residus que generem amb la nostra activitat. Qualitat, eficiència i compromís són les tres paraules que millor defineixen la nostra forma d'actuar.

EMPRESA ESPECIALITZADA EN:

Lacat
Vernissat
Restauració
Exteriors
Pa d´or i plata

 

HERMANOS SÁNCHEZ

  Pare Font, 212,
Terrassa, 08223, (Barcelona)

  93 784 05 59

  610 272 603

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.